[GAMBAR]-LAMPU ISYARAT BARU UNTUK ELAK KEMALANGAN | Ice-Ketul Crewz

[ Tutup/Close ]

15 September, 2011

[GAMBAR]-LAMPU ISYARAT BARU UNTUK ELAK KEMALANGAN










Seperti sedia maklum, kemalangan membabitkan langgar lampu merah kerap berlaku kat Malaysia. Rekaan traffic light tak user friendly kot?, kerosakan timer juga menjadi punca utama kesesakan lalu lintas. Apa kata kita cadangkan kat kerajaan Malaysia tukar traffic light macam kat bawah nih, baru stylo~






suka tengok lampu kuning tuh... agak-agak korang la, ade lagi ke nanti orang langgar lampu kuning? terutama pengguna motorsikal =D




carian oleh :aliff cullen

3 comments:

  1. lagi pening la..
    xyah la..
    hehe..

    ReplyDelete
  2. ok gak....yg pakai nombor pun tak berguna...

    ReplyDelete
  3. haha.comel je.oke kot law mcm tu sbb xde la bosan sgt mengadap traffic light yg kosong je :D

    ReplyDelete

Your Point Of Views..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...