Semoga Ramadhan Kali Ini Lebih Bermakna | Ice-Ketul Sharing

[ Tutup/Close ]

21 July, 2012

Semoga Ramadhan Kali Ini Lebih Bermakna


Assalamualaikum W.b.t......


Tak sedar bulan ramadhan dah kunjung tiba juga,bulan yang dinanti-nantikan oleh semua umat  islam di seluruh dunia amnya..

Semoga bulan yang pernuh berkat ini menjadikan kita semua umat yang sentiasa bersabar dalam menjalani kehidupan kini yang semakin mencabar minda dan fizikal..

Semoga kita semakin mendekatkan diri kepada yang maha esa,semoga kita melupakan segala persengkataan yang mungkin melanda sebelum ini dan sedia memaafkan kesalahan orang lain..

Semoga kita menjadi umat islam yang sentiasa bersyukur diatas rahmat serta nikmat yang diberi dan semoga kita dapat menghindarkan diri dari melakukan kejahatan dan sentiasa memikirkan kebaikan semata-semata...bukan bermaksud bila tibanya bulan ramadhan kita sentiasa berbuat kebaikan tapi dibulan-bulan yang lain kita kembali kepada bentuk asal kita yang telah menyimpang..

Semoga diri saya dan keluarga dan kita semua sentiasa mengingat satu benda..tanpa Allah S.w.t siapakah kita,tak kiralah miskin , kaya , tua serta muda kerana kita semua ini sama sahaja..berasal dari mana??kita fikirlah sama-sama ye. 


Akhir kata semoga ramadhan kali ini menjadi landasan kepada kita semua untuk menjadi lebih baik....Salam kemaafan dari saya jika ada kesilapan2 masa lalu kerana saya juga manusia biasa,tidak lepas dari melakukan kesalahan...

 

No comments:

Post a Comment

Your Point Of Views..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...